Menu

Őrségi lakosztály

A veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóház portáján két ház található, mindkettőben egy önálló lakosztály (idegenek számára: apartman) található.

- A Cserépmadár szállás egy háromszobás önálló lakosztály (6-11 fő számára), amit kisebb csoportnak, vagy baráti családoknak ajánlunk. Különösen alkalmas kisgyermekes családok találkozójára, mert miközben a kisgyermekek karnyújtásnyira alszanak a szobákban; addig a szülők (a mindig gyermekükért aggódó édesanyák is) nyugodtan, akár hajnalig beszélgethetnek az étkező-előtérben.

- A Csinyálóház két hálóval rendelkező önálló lakosztály max. 5 fő számára. Ezt a szállásunkat elsősorban egy nászutas pár, vagy gyermekes család szokta igénybe venni. Ha igazán elkülönülten akar pihenni egy csodaszép természeti környezetben lévő különleges szálláson, akkor ezt ajánljuk Önnek is!

E hamisítatlan őrségi szállásépületekben azt az előkelő elszigeteltséget (a hasonló szeretettel várt anglománoknak: splendid isolation) élvezheti az igényes vendég, amire egyre nagyobb kereslet mutatkozik a falusi turizmusban.

Árak és foglalás

 

Orsegi Lakosztaly 01A veleméri Cserépmadár szállás homlokzata orgonavirágzáskor (3 szobás őrségi lakosztály 11 ággyal egy százéves parasztházban)

Orsegi Lakosztaly 02A veleméri Csinyálóház egy önálló őrségi lakosztály két hálóval és 5 ággyal

A felhasználói élmény javítása érdekében a weboldal "sütiket" (cookie) használ